Reč roditelja

Jedna od najčešćih muka u roditeljstvu jeste kako rešiti problem školovanja, motivisati dete i pomoći mu da bude uspešno u školi.  Sa željom da saznamo kako naši roditelji rešavaju tu vrstu poteškoća i šta misle o nama odlučili smo da razgovaramo sa njima. U nastavku su reči naše drage mame Nataše Selić.

  • Na koji način ste saznali za školu Novosadski kulturno-obrazovni krug?

Danas najviše informacija dobijamo putem društvenih mreža, te sam putem Fejsbuka saznala za školu Novosadski kulturno-obrazovni krug. Pored toga, dobila sam preporuke od roditelja đaka koji su pohađali časove u navedenoj školi.

  • Šta Vas je motivisalo da zatražite našu pomoć?

Motivacija je bila pre svega u mojim momcima, prvo Vuk, a onda i Vasa. Pokazuju interesovanje kada je u pitanju učenje, međutim poslednjih godina je dosta promenjen sistem u odnosu na prethodne i bila im je potrebna podrška. Želela sam da im neko pomogne oko gradiva kako bi to naučili i utvrdili za dalji rad.

  • Da li je Vaše dete postiglo željene rezultate nakon časova?

Da, moj Vuk je postigao željeni rezultat uz Vašu pomoć, ali, takođe, i Vasa kreće da pokazuje napredak.

Kada se setim kako je bilo na početku i toga da je Vuk bio među prvima na listi, kada su izašli rezultati sa prijemnog ispita, moram reći da sam ponosna.

  • Koliko je učenik motivisan za učenje od kada radi sa našim nastavnicima?

Jako je motivisan samom činjenicom da mu je objašnjeno na njemu razumljiv način. Nastavnice se trudi u pristupu, na svakom času dobije dodatni materijal koji dosta olakšava učenje. To je veoma važno jer dete ima poverenje i smelost da se uvek obrati za pomoć.

  • Šta Vam se najviše sviđa u našem radu?

U  Vašem radu su na prvom mestu pristup deci i podrška koju oni osećaju, odakle se javlja želja za učenjem i samim tim rezultat koji je na kraju vidljiv. Vaš tim je veoma ažuran, organizacija je odlična. Posebno mi se sviđa što nakon svakog časa dobijem detaljan izveštaj.

  • Zbog čega biste preporučili školu Novosadski kulturno-obrazovni krug?

Moja preporuka za Vas je zbog divnih predavača i vrlo lepog pristupa prema deci, a  i prema roditeljima. I na kraju, vrlo bitna stvar zbog koje smo se udružili, a to je da znanje ponesemo dalje.

https://www.nskrug.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *