Božićna čarolija

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications organizuje zimski festival pod nazivom Božićna čarolija, koji se održava od 10. 12. 2021. do 10. 1. 2022. godine na platou ispred tržnog centra Promenada u Novom Sadu.

U subotu, 18. decembra bili smo deo programa. Novosadski kulturno-obrazovni krug organizovao je dve radionice. U prvom delu deca su uživala u ukrašavanju medenjaka. U prazničnom ambijentu, igrajući se bojama, šljokicama i maštom, dobili smo umetnička dela naših mališana.

U duhu novogodišnjih i božićnih praznika želimo da obradujemo naše voljene, te smo sa decom na radionici oslikavali i pisali čestitke koje su posvetili najdražima. Temperama, olovkama ili akrilnim bojama deca su personalizovala čestitke, možda, svoja prva velika umetnička dela.

Dok su se mališani zabavljali, posetioci festivala su uz raznovrsne novogodišnje slatkiše učestvovali u nagradnoj igri. Dobitnici nagrada su se obradovali nekoj od knjiga iz naše izdavačke kuće, vaučerima i drugim dragocenostima. Uprkos zimskim čarima hladnoće, mi smo uživali u bogatom programu festivala Božićna čarolija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *